Revenire la testul din 17 iunie

Sageata si para

La inceputul prelegerilor mele despre miscare am solicitat un raspuns, din partea celor interesati, la un test simplu. A trecut mai bine de o luna si nu am primit decat doua raspunsuri.
M-am asigurat ca raspunsurile nu vor apare direct pe blog si dupa ce voi strange un numar suficient de mare (sunt totusi sceptic in aceasta privinta), voi face o analiza la modul general si voi alege una din solutiile corecte trimise pe care o voi prezenta pentru a putea fi vazuta si de catre ceilalti interesati.
Pana una alta, numarul mic de raspunsuri ma fac sa cred ca nu sunt
chiar atat de multi amatori dispusi sa raspunda la acest test.
Ar fi avut ocazia sa afle daca au facut, corect sau nu, proba.
Eu mai astept.

5 thoughts on “Revenire la testul din 17 iunie”

  1. Buna ziua,
    Eu am descoperit abia acum blogul dumneavoastra. Intrebarea mea este daca pot participa si eu la aceste teste. Si daca da, unde trmit animatiile? Nu am reusit sa gasesc nici o adresa de e-mail sau ceva, poate nu am fost suficient de atenta.

    Multumesc.

  2. In test nu ceream animatii ci doar o desfasurare gen chinograma a miscarii respective. Vroiam sa vad cum dezvolta un desenator o asemenea miscare.
    Deci nu animatii. Si inca ceva, ma interesa finalul dar cum raspunsul a fost dat deja…..
    Imi puteti trimite totusi cateva desene pentru a vedea cum ganditi o asemenea miscare, dar numai chinograme nu si animatii.
    Cineva mi-a trimis si intermediarele. Nu sunt necesare pentru a-mi da seama cum intentioneaza cineva sa interpreteze testul solicitat.
    Adresa este “victoranimablog@gmail.com”
    Astept raspunsul Dumneavoastra.

  3. Am trimis raspunsul prin mail, si imi cer scuze ca in graba mea de a face exercitiul nu m-am uitat si peste celelalte pagini unde era rezolvat deja . Eu am lucrat cu tableta grafica pe mai multe layere, si de-aici am dat in altceva. De altfel miscarea de pendul a fost printre primele exercitii pe care le-am facut atunci cand am incercat sa misc ceva .

  4. Raspunsul Dumneavoastra sufera de aceleasi carente ca si celelalte primite, cu o singura remarca pozitiva si anume ca in momentul impactului dintre sageata si para, aceasta s-a deformat. Nu aveam nevoie de scheme si nici de numerotarea lor care
    pe un neavizat mai mult il deruteaza.
    As fi dorit sa vad in schite si rotiri ale sagetii in jurul perei, un fel de opturi pe orizontala pana la desenul final cu para inclinata. Este interesant ca cele doua frunzulite raman in urma miscarii dar nu si sageata. Intentia a existat deci.
    Oricum finalul prezentat este mai aproape de solutia corecta prin firul vertical, dar gresit prin mentinerea aceleiasi pozitii din momentul impactului,( desenul cu numarul 1). Uitati-va la raspunsul meu de pe blog referitor la pozitia finala cand miscarea inceteaza.
    Acum ca ati gasit blogul va rog sa-l “rasfoiti” si sunt convins ca veti gasi raspunsuri la unele intentii in domeniul miscarii.

  5. Am intrat in posesia raspunsului la test.
    Comentariile mele le veti primi prin mail cat de curand.
    Pana atunci numai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.