2 thoughts on “Desene animate – Statistica dureroasa”

 1. Mie personal imi transmite o imagine sumbra si trista pentru atristii romani de toate varstele, dar si o realitate trista pentru noi ca popor, pentru ca avem foarte foarte multe talente pe care nu le incurajam, si nu au sansa sa isi arate in fata tuturor calitatile de desenatori…Pe de alta parte in strainatate, observam altceva, si anume ca sunt incurajati acesti artisti ai animatiei, sunt sustinuti atat de imperiul Mass Media, si sponsorizat de catre unele brand-uri. Este o industrie banoasa cea a animatiei, si…. personal consider ca ar trebuii sustinuta si sprijinita animatie din 2 motive. 1. Se pot obtine venituri frumoase si 2. Desenatorii nostrii isi pot face cunoscut talentul tuturor, aducandu-le multa bucurie si rasplata pentru munca lor.

 2. Stimate Dle Ghery, imi cer scuze pentru interzierea cu care va raspund, dar dintr-o eroare de comunicare intre mine si administratorii blogului am aflat din intamplare comentariul dumneavoastra.
  Aveti dreptate in tot ce spuneati si iata ca timpul confirma completa ignorarea a filmului de animatie romanesc de catre cei ce fac stabilesc programele in televiziuni, cu precadere tineri, din generatia celor crescuti cu cheia de gat in timp ce noi ne straduiam sa le oferim tot ce puteam mai bun. Se vede ca nu a fost suficient.
  Au crescut fara copilarie si au devenit sclavii importului de orice.
  Ma opresc aici cu comentariul. Sunt prea mahnit pentru a incepe un rechizitoriu la adresa unei bune parti din tinerii de azi.
  Imi cer inca odata scuze pentru intarzierea cu care v-am raspuns.
  Cu stima, Victor Antonescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: