MAGIE, MAGIE, da’ nici asa !

CINEMAGIA SI FILMUL DE ANIMATIE

Nu scriam aceste randuri, daca nu eram sesizat, ca pe site-ul Cinemagia , apar ca autor al filmului de animatie “ COLIVIA “.
Am crezut ca este vreo gluma, dar nu. Filmul mentionat il are ca regizor pe subsemnatul si eu habar n-aveam ! Caut mai departe si dau peste alta curiozitate. Filmul “ SCOALA AMORASILOR “, beneficiind de aceeasi bagheta “magica” a devenit “ GRADINA AMORASILOR “. Nu m-am mai uitat mai departe sa vad daca mai sunt si alte “informatii” la fel de corecte ca cele de mai sus.
Imi este greu sa inteleg, dece, daca ai nevoie de o informatie, nu te duci direct la sursa. Pe acest blog exista suficiente date despre filmul de animatie romanesc si oricum, m-am straduit sa le postez cat mai exact cu putinta.
In cazul de mai sus, sunt necesare doua corecturi si anume;
1. – Regia filmului “ COLIVIA “ a fost semnata de regretatul meu coleg Laurentiu Sirbu, deci nu de mine cum apare, si,
2. – Titlul corect al filmului cu amorasi este “SCOALA AMORASILOR”
si nu “GRADINA AMORASILOR” cum a fost prezentat in Cinemagia.

Postez alaturat erorile aparute ca efect al “magiei” cu speranta ca vor fi observate si corectate pe site-ul mentionat, care este totusi o bogata sursa de informatii despre magia filmului si ca cele doua observatii sunt doar un accident.

1 CINEMAGIA

2 CINEMAGIA 2

Magie: Totalitatea procedeelor, formulelor, gesturilor etc. prin care ar putea fi invocate anumite forte supranaturale spre a produce miracole; practica acestor procedee, formule etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.