2 thoughts on “Sarbatori Fericite”

 1. Multumind pt. urari, mereu cu gandul la “Reinviere”…
  Stimate dle Antonescu,
  Cautand in reteaua “Facebook” – “List of Romanian film and theatre directors”, http://www.facebook.com/profile.php?id=1204442173#!/pages/List-of-Romanian-film-and-theatre-directors/120573807994404, luata din Wikipedia, si dand click pe numele dv., m-am trezit “aruncata” in portretul fostlui ministru cu acelasi nume, Victor Antonescu (n. September 3, 1871, Antoneşti, Teleorman County – d. August 22, 1947, Bucharest)… N-am fost deci indreptata catre pagina dv. corecta http://ro.wikipedia.org/wiki/Victor_Antonescu_(director) sau (regizor), dar eu nu stiu cum se pot schimba aceste “macazuri”, nefiind nici “tanara”, nici vre-un specialist IT, asa c-ar trebui sa-mi bat f. mult capul, ca sa schimb ceva, astfel incat am deschis o pagina cu numele dv., cu adresa http://www.facebook.com/profile.php?id=1204442173#!/VictorAntonescu, in care am incarcat doar o poza mai recenta a dv., gasita in ultimul timp in internet, si am trecut data de nastere…
  Va rog sa-mi comunicati daca sunteti de acord cu aceasta, respectiv sa informati pe cei, care se descurca mai bine cu iternetul, sa corecteze indrumarea gresita din lista regizorilor Wikipediei…
  Eu va admir si stimez, desi n-am apucat in copilarie prea multe “desene animate”, care nu se bucura – din pacate – de faima care ar trebui, dar ar merita sa adaugati si un link care sa duca la minunatul dv. blog, pe care sunt sigura ca l-ar accesa multi, sau macar sa-mi dati mie permisiunea aceasta….
  Va admir si constanta si descretia.
  Cu stima,
  Magdalena Möller, alias Madalina Radulescu, fost actrita la “Teatrul Tineretului” din Piatra Neamt 1968-70

 2. Stimata Doamna Moller,
  Am citit comentariile Dvs. si ma bucur ca acordati asa multa atentie filmului de animatie romanesc. Din nefericire, aceasta a 7-a arta ( bis ) autohtona, a fost uitata pe nedrept.
  In privinta informatiilor aparute pe Wikipedia, referitoare la persoana sau blogul meu, sunt la fel de nestiutor ca si Dvs. Cei care le-au postat, au apelat, probabil, la diverse surse pentru a se informa. Eu le multumesc ca au facut acest efort dar din pacate, nu ii pot ajuta in actualizarea acestor date decat prin postarea pe blogul meu a cat mai multe informatii.
  Pentru accesarea blogului, este suficient sa se tasteze; victor antonescu blog – sau
  victor.tfm.ro
  Va multumesc inca odata pentru comentariile facute si va mai astept si cu noi impresii despre cele postate.
  Cu deosebita stima,
  Victor Antonescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.