Scurt rezumat 3 – Cei trei muschetari – Uimitoarele aventuri ale muschetarilor

muschetari1COMPLOTUL – episod din serialul ” Cei trei muschetari “
– Mereu gata sa creeze conflicte intre cei din jur, Miaulady subtilizeaza un medalion pe care Rexy il primise in dar din partea lui Rex si-l face sa ajunga la dulaul Buck, cu speranta ca-l va face gelos pe Rex si acest lucru va declansa noi conflicte intre prietenii muschetarilor.
D’Artagnan intervine si face ca planul, ce parea fara cusur al lui Miaulady, sa esueze.
Pedepsirea vinovatului nu intarzie sa apara.

MIAULADY – episod din serialul ” Cei trei muschetari “
– Cardinalul Michelieu si nelipsita din intrigile ce se tes in film, Miaulady, pun la cale intemnitarea lui D’Artagnan si dejucarea intentiilor muschetarilor. Dar cum socoteala de acasa nu se TRAPA CASTELULUIpotriveste cu cea din targ, ajutorul primit de D’Artagnan din partea noilor sai prieteni, Puf, un catelus jucaus si a mamei acestuia Rexy, va schimba complet firul evenimentelor pregatit de Miaulady, care va primi si o severa corectie pentru comportamentul sau.

LUPTA NAVALA – episod din serialul ” Cei trei muschetari “
– Navele motanilor, incarcate cu bunatati ies in larg. Una dintre acestea este condusa de Rockfort iar la bordul celeilalte se afla Cardinalul, Miaulady si ostaticul lor Puf, rapit pentru a fi folosit la schimb cu muschetarii.
D’Artagnan si Rex, tatal lui Puf, ajunsi pe nave, inlocuiesc marele pavoaz al navelor cu steagurile piratilor cu simbolul cunoscut, craniul si cele doua oase albe pe fond negru.
!!MINGIILE DE TENISConfuzia care se creeaza, ii determina pe comandantii celor doua nave sa declanseze o adevarata batalie, cu convingerea ca nava pe care o au in fata este o nava pirat care-i ataca. Pe fondul luptei care continua, Puf este salvat si se alatura prietenilor sai.
Cele doua nave aflate in conflict, incep sa se scufunde spre disperarea
pisicilor care cu totii stim cat de mult iubesc apa.

COMPROMISI – episod din serialul ” Cei trei muschetari “
– Mialady care nu duce lipsa de idei cand e vorba de planuri diabolice, reuseste sa indeparteze familia Rex, Rexy si Puf, pentru a-i compromite pe muschetari.
Cu un cleste special care imita muscatura unui soarece, ” musca ” din toate bunatatile aflate in camara apoi ii paraste pe soricei lui Rex pentru dezastrul produs.
Rex este pacalit cu trucul folosit de Miaulady, dar nu si Rexy, care descopera adevarul.
Totul era pregatit si motanii asteptau sa le pice muschetarii plocon.
Desene animateNumai ca in locul lor se pomenesc chiar cu Rex care nu le ramane dator pentru acuzatile nefondate formulate la adresa soriceilor.

ASEDIUL – episod din serialul ” Cei trei muschetari “
– Motanii, avandu-i in frunte pe Miaulady si pe Cardinal, ii urmaresc pe muschetari pana la o fortareata abandonata in care acestia din urma isi gasesc refugiul.
In timpul asediului, Cardinalul hotaraste sa arunce constructia in aer cu soricei cu tot.
Ingeniozitatea soriceilor anihileaza efectele unei asemenea actiuni, salvandu-se in ultima clipa cu ajutorul unui deltaplan.
Cardinalul isi varsa necazul pe Rockfort, gasit singurul vinovat al acestui esec.

ADVERSARII – episod din serialul ” Cei trei muschetari “
– Este filmul de inceput al serialului, cand spectatorii vor face cunostiinta cu cei ce se vor confrunta de-a lungul celorlalte episoade. Conflictul etern dintre cele doua neamuri;
MUSCHETARII LA HANcel pisicesc si cel soricesc au pentru inceput ca protagonisti pe cei trei soricei( ce vor deveni muschetari ).
Motanii dau lovitura la o mezelarie, spre disperarea patronului care este silit sa ia masuri pentru a-si proteja magazinul, aducand o familie de caini.
Soriceii vor colabora cu acestia din urma, ajutandu-i sa-i puna pe fuga pe spargatori.

LECTURA – episod din serialul ” Cei trei muschetari “
– In timpul altercatiei din biblioteca intre un motan si cei trei soricei, acestia sunt ajunsi din urma de o carte rostogolita de pe o polita.
Cartea, intocmai ca un faras, ii “culege” pe cei trei si dispare cu ei intr-o alta incapere.
CARDINAL CITINDDupa ce lucrurile se linistesc, soriceii descopera ” Cei trei muschetari “, romanul lui Al. Dumas si curiosi incep sa-l citeasca. Asa le vine ideea de a deveni muschetari.
Zis si facut. Ca prin minune, soriceii, se metamorfozeaza in muschetari si-l pun pe fuga pe motanul agresor, surprins de aparitia acestora.

PRADATI – episod din serialul ” Cei trei muschetari “
– Dandu-si seama ca totul li se trage de la romanul pe care-l citeau soriceii, capetenia motanilor hataraste se intre in posesia sursei de REX SI PLANULinspiratie a celor trei muschetari, si-i ordona unui motan cu un opercul, ( Rockfort, de mai tarziu ) sa fure cartea.
Odata intrati in posesia cartii, motanii vor intra si in pielea noilor personaje.
Capetenia lor va deveni ” Cardinalul Michelieu “, motanul cu opercul va fi aghiotantul si omul de incredere al cardinalului iar ceilalti garzile.

INTALNIREA – episod din serialul ” Cei trei muschetari “
– Un soricel, insetat si obosit, nestiind de transformarile suferite de motani si soricei, se trezeste agresat de doi motani imbracati ciudat. Urmarirea care se declanseaza, atrage atentia muschetarilor care reusesc sa-l ASEDIUL 2salveze pe noul venit.
Echipat intocmai ca si ceilalti, D’Artagnan (acesta va fi numele noului muschetar), depune juramantul de credinta si se implica in bataia generala care se va declansa imediat cu garzile cardinalului.

SOMN AGITAT – episod din serialul ” Cei trei muschetari “
– D’Artagnan este invitat de noii sai prieteni, sa-si petreaca noaptea in locuinta lor.
Va fi o noapte agitata datorita repetatelor incercari ale motanilor de a-i captura.
CAPCANECasa muschetarilor, dotata cu numeroase mecanisme, face imposibila orice incercare a garzilor cardinalului de a-si duce la bun sfarsit atacul.

DILEME – episod din serialul ” Cei trei muschetari “
– Satul de numeroasele esecuri pe care le-a avut, Cardinalul, vrea sa renunte la aceasta lupta permanenta cu muschetarii.
Incepe chiar sa-si faca bagajele dorind sa plece.
Prin fata ochilor se perinda, intr-o suita de flash-back-uri, toate actiunile in care motanii s-au intors cu coada intre picioare din confruntarile cu micii soricei.
CARDINAL ATACATDar ca totdeauna, Miaulady, are argumente si planuri noi cu care motanii sa-si ia revansa in fata muschetarilor.

CAPCANE – episod din serialul ” Cei trei muschetari “
– Miaulady isi propune sa captureze si sa-i faca inofensivi pe muschetari.
Apeland la un fals semnal de ajutor, lansat ca din partea lui Puf,
muschetarii sunt atrasi intr-o capcana si facuti prizonieri.
D’Artagnan intuieste capcana intinsa de Miaulady si dupa ce neutralizeaza interventia lui Rockfort, isi elibereaza prietenii si impreuna cu acestia pregatesc la randul lor pedepsirea motanilor.

SANTAJ – episod din serialul ” Cei trei muschetari “
– Miaulady impreuna cu cardinalul Michelieu il rapesc intr-o noapte pe Puf iar in schimbul lui cer o rascumparare imposibil de acceptat.
Este de fapt un troc. Il ofereau pe Puf la schimb cu D’Artagnan.
D’Artagnan se ofera la schimb, dar in litiera in care ar fi trebuit sa fie Puf, erau doar niste bolovani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.