“Uimitoarele aventuri ale muschetarilor” au aparut pe Dvd

Uimitoarele aventuri ale muschetarilorCu ocazia festivalului ANIM’EST, la cinematograful Patria din Bucuresti ,au aparut DVD-urile cu lung metrajele de animatie romanesti ” UIMITOARELE AVENTURI ALE MUSCHETARILOR “ si ” CALATORIILE LUI PIN-PIN “.

Carcasa DVD-ului cu ” muschetarii ” arata ca in imaginea prezentata.

5 thoughts on ““Uimitoarele aventuri ale muschetarilor” au aparut pe Dvd”

  1. Am lecturat articolul scris de dumneavoastra, privitor la filmul “Uimitoarele aventuri ale muschetarilor” si va multumesc. In privinta datelor publicate, lucrurile stau exact cum le-ati relatat.
    Intr-o faza destul de avansata se afla si aparitia pe Dvd a lungului metraj “Robinson Crusoe”, versiunea romana.

  2. Acum am putut sa vad desenul si in limba romana. E excelent, desi imaginea nu a fost incadrata corect (in dreapta se vedea o mica parte din pista de sunet). Pacat ca pelicula nu a fost prelucrata, ca sa mai dispara din zgarieturi. Sper ca acest inceput frumos sa fie de bun augur si ca in timp sa apara cat mai multe lungmetraje si seriale romanesti de animatie.

  3. Observatiile sunt juste, dar explicatiile pe care le-am primit se refera la faptul ca filmul se vede fara probleme cu un DVD player( pe televizor). Nu am cum sa intervin in aceasta situatie. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: