A venit 1 iunie !

Speram din tot sufletul ca in aceasta zi, cateva din filmele romanesti de animatie sa apara in fata spectatorilor dar n-a fost sa fie!

Musketeers Cannes 09

M-am amagit cu iluzia ca dupa atatia ani, intr-o zi anume voi putea spune : – In sfarsit am reusit sa ajungem iarasi la spectatorii fideli filmului de animatie romanesc.
Stiu ca v-am dezamagit si pe voi cei ce urmariti vestile ce apar pe blog si imi cer scuze.

Robinson Cannes09

Voi prezenta totusi incercarile recente, de a iesi in lume, prin cateva pagini dintr-un catalog, prezentate de curand la Cannes de catre firma pe care am contactat-o pentru a urni odata mecanismul intepenit al accesului tuturor spectatorilor, de toate varstele, la filmele noastre.
E prea putin totusi!

Penelopa CannesPin-Pin Cannes

Ciudat este faptul ca pe micul ecran ni se prezinta de catva timp, ce DVD-uri si ce povesti cu filmele de animatie straine vor apare curand iar despre filmele romanesti NICIUN CUVANT!
Semnificativ, nu?

Musketeers CannesPenelopa Cannes2009Pin Pin Cannes2009Robinson Cannes

Apropos! Cu cine votati?
Nota…
ANIMATIE = INSUFLETIRE
Intrebarea nu are nici o legatura cu se intampla cu filmul de animatie
romanesc si desigur nici o legatura cu insufletirea!

8 thoughts on “A venit 1 iunie !”

  1. Buna ziua, multe din filmele romanesti de animatie ruleaza deja pe Youtube. Unele au calitate foarte buna (ruleaza in HQ), altele mai putin. Ideea e ca ajung totusi la spectatori, si au numerosi fani.

  2. Domnule Daniel Todoran, referitor la solicitarea dumneavoastra, in acest moment nu va pot promite nimic fiind foarte prins cu o serie proiecte ce asteptau de mult pentru a fi concretizate. Incercati totusi sa-mi trimiteti intrebarile la care doriti sa va raspund.

  3. Sa intelegem ca nu mai exista nici o speranta pentru aparitia acestor filme pe dvd in viitorul apropiat? Ce pacat! Si cu cata nerabdare (si speranta) am asteptat ziua de 1 iunie! E trist…

  4. Nu am spus ca nu mai exista nici o speranta! Noi am asteptat sa apara incepand cu ziua de 1 iunie, ca fiind un eveniment dedicat tuturor copillor, numai ca au existat unele intarzieri. In momentul in care am vesti, voi anunta pe blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: