Va mai amintiti?

Isi mai aminteste cineva basmul rusesc “Floarea de piatra”. Dar “Grauntele fermecat”, sau filmul de animatie de lung metraj “Calutul cocosat”?
Si lista este uriasa.
Cred ca basmele rusesti au fost cele mai sensibile filme pentru copii pe care le-am vazut in copilarie. Pacat ca nu se mai reiau pentru copiii de azi. Ei cu ce au gresit?

 

 

 

One thought on “Va mai amintiti?”

  1. Buna seara .nici nu stiu bine ce as vrea mai intai sa spun .Mai intai am sa spun ca sunt novice in net si in general tot ce tine de tehnica acestuia . nu mica mi-a fost uimirea cand dupa multe incercari nereusite am prins blogul lui Victor. multe din filmele copilariei mele animate sau artistice ce mi le amintesc perfect m-au incantat cateva seri la rand . Este un act altruist si plin de duiosie care nu stiu in ce masura delecteaza copii sau mai degraba pe noi fostii copii.Multumesc Victor draga pentru clipele minunate . urmeaza sa vizionez creatiile personale ale lui Victor ,doar sa reusesc sa ma descurc in accesarea paginilor . vom trai si vom vedea .astept un moment de atentie din partea nepotului meu sa ma ajute. FELICITARI . cu afectiune si consideratie Jeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.