Animatia romaneasca din nou in berna – Tatiana Apahidean ne-a parasit si ea

 

Tot mai putini ……

Alta personalitate a filmului de animatie romanesc ne-a parasit.


Tatiana

Discreta, trista si grabita, parca gonita de ploaia care nu mai inceteaza, TATIANA APAHIDEAN, draga noastra Taniusa, a plecat sa se intalneasca in cer, cu Luminita Cazacu si cu toti marii nostri disparuti….
 
 
Dumnezeu s-o odihneasca.
 
 

Inmormantarea va avea loc la Cimitirul Bellu – ortodox , luni 21 mai, ora 12:00.

3 thoughts on “Animatia romaneasca din nou in berna – Tatiana Apahidean ne-a parasit si ea”

 1. Dumnezeu s-o odihneasca! A fost o femeie – putin spus – extraordinara!

 2. Of, Doamne, aseara cand am aflat vestea, a cazut ca un traznet.Un om deosebit, un inger cu ochii ei albastri, tot timpul vesela si sufletul echipei cu care colabora si numai.
  A iubit oamenii si a stiut sa ii puna in valoare.
  ” Familia noastra”, care nu mai exista si nu mai poate exista niciodata in nici un loc de pe planeta noastra se micsoreaza din ce in ce mai mult, dar in continuare ramanem la fel de aproape unii de ceilalti. Cea mai buna dovada este aceasta solidaritate pe care o avem, chiar nu ne-am vazut de multi, multi ani.In astfel de momente, ne gasim ca fulgerul unii pe ceilalti sa ne spunem necazul nostru.

  Pacat, ar trebui sa facem cumva, ca toti cei care mai suntem si am fost atat de atasati meseriei noastre si am format marea noastra familie sa ne intanlim mai des caci viata isi urmeaza cursul ei si sa ne mai bucuram unii de ceilalti atati cat mai suntem

  TE REGRETAM TATIANA SI NU TE VOM UITA NICIODATA1

 3. Dumnezeu s o odihneasca, o spun cu lacrimi in ochi si suflet, acum am aflat nu mai am cum sa ajung la inmormantare.Sunt socata de vestea primita.Sa aiba pace si liniste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.